fbpx

a

Strange Love

Coffee Roasters

Driven by Curiosity Since 2015

Rekomenduojame

  • Colombia La Cristalina

    11.0042.00

    Colombia La Cristalina augina net trys Valdesų šeimos ūkiai: „Parana“, „La Cristalina“ ir „San Pablo“. Jie pasižymi nepriekaištingu kavos produkcijos lygiu dėl bendro 421 000 medžių skaičiaus, iš kurių net 142 000 sudaro būtent Colombia La Cristalina kavamedžiai!

    Kiekvienais metais dalis yra ūkio atsodinama, siekiant išsaugoti biologinę įvairovę. O kavos pupelės plaunamos ekologiniame malūne, kur kavos uogų minkštimas yra apdorojamas kompostuojant bei paverčiamas organinėmis trąšomis kavamedžiams.

    Colombia La Cristalina pupelės išsiskiria natūraliu perdirbimu, kuris prasideda 18-kos valandų fermentacija ir baigiasi 20 dienų nuolat kontroliuojamu džiovinimu.

     

    KILMĖ: Kolumbija. Caldas, Finca La Cristalina
    AUGIMO AUKŠTIS: 1650 m
    PORŪŠIS: Caturra, Castillo, Bourbon
    APDIRBIMAS: Džiovinta (natural)
    SKRUDINIMAS: Šviesus
    POSKONIAI: Šaltalankis, raudonas vaisius, raudonasis apelsinas, juodas šokoladas.

  • Costa Rica El Papal

    12.0046.00

    Luis Anastasio Castro sekė savo prosenelių pėdomis ir vienas pirmųjų sukūrė mikro malūną, kuriame kasdien dirba su savo šeima. O Castro šeima įsikūrusi Tarrazu regione ne šiaip sau: vietos klimatui būdingi du itin ryškūs metų laikai (7 mėn. trunkantis lietus ir 5 mėn. trukmės sausasis sezonas), kurie kavos uogoms padeda pražysti kartu. Be mikro malūno, Luiso šeima turi ir mažą skrudintuvą bei kavinę San Pablo mieste. O Luiso sūnus, pavadintas tėčio vardu, ne tik moko baristos amato vietos pradinėje mokykloje, tačiau ir išdidžiai dalyvauja Kosta Rikos baristų čempionate.

    KILMĖ: Kosta Rika. Tarrazu
    AUGIMO AUKŠTIS: 1800 m
    PORŪŠIS: Catuai
    APDIRBIMAS: Red honey
    SKRUDINIMAS: Šviesus – vidutinis
    POSKONIS: Šokoladas, vynuogė, žalia arbata, citrusai.